Steinsholt

AAK Safety sin kursrigg på Steinsholt i Vestfold ligger idyllisk plassert ved Numedalslågen i Lardal kommune, 30 km nordøst for Skien og Larvik og ca 100 km sørvest for Oslo. Vår kursrigg på Steinsholt er vårt nyeste tilskudd og har svært flotte lokaler til både praktisk trening og teori. Vi holder til vegg i vegg med klatreparken Høyt og lavt og kan i perioder bruke deler av disse fasilitetene når det er hensiktsmessig. Dette gir våre kursdeltakere luftige og igjenkjennbare omgivelser.

Reise dit

Kommer du langveis fra med fly så er det flere alternativer. Nærmeste flyplass er Torp lufthavn i Sandefjord, 45 minutter unna. Oslo lufthavn Gardermoen ligger 2 timer unna. Reiser du med tog så er Larvik stasjon nærmeste stoppested om du kommer fra Kristiansand eller Oslo. Oppdaterte ruter og tider finner du hos NSB.
Kommer du med bil sørfra langs E18 så tar du av mot riksvei 40 ca 4,5 km etter Larvik. Følg Riksvei 40 i 35 km. Ta av mot høyre, skilt til Høyt og Lavt aktivitetspark. AAK Safety ligger i samme bygg som aktivitetsparken.
Kommer du fra Oslo og kjører E18 sørover så er det 45 km fra E18 mellom Torp og Sandefjord til vår kurssenter. Etter å ha kjørt E18 over Numedalslågen tar du av ved Bommestadkrysset og følger riksvei 40 i 35 km og tar av mot høyre og følger skilt til Høyt og lavt aktivitetspark.

Overnatting

Nærmeste overnattingssted er Gavelstad Gjestegård som ligger 9 minutter unna vårt kurssenter på Steinsholt. Lindsverk gjestegård, Nedre Tanum gjestegård og Brufoss hytte og laksesenter er også gode alternativer som alle ligger 10-15 minutter unna vårt kurssenter. Andre overnattingssteder kan være hoteller i Skien som er 20 minutter unna. Se hotels.com for hotell i Skien.

Ting å finne på

AAK Safety ligger vegg i vegg med Høyt og Lavt Klatrepark. Parken er Norges største klatrepark og er vel verdt et besøk. Se deres hjemmesider for mer informasjon. For de som er interessert i fiske, så ligger AAK Safety rett ved en av Norges aller ypperste lakseelver, Numedalslågen. Naturopplevelsene er det mange av i området, Lågendalen kan by på laks, natur, kultur og aktiviteter for små og store. Barnas dal med opplevelsesgård og åpen seter sommerstid. Skisenter for nedoverski og flott løypenett for bortoverski vinterstid.
Kjærra Fossepark har mye å by på til alle årstider. Du kan vandre mellom gamle historiske fiskeinnretninger neste uten å se et menneske. La deg imponere av den fantastiske naturen med elven som kaster seg ut i de trange fossefallene.
Er du mer interessert i bylivet så ligger Larvik og Skien bare en liten halvtime unna, eller en liten time til Drammen, Horten og Tønsberg.

Bilder fra vår kursrigg i Steinsholt