Rådgivning

AAK Safety AS tilbyr rådgivning vedrørende arbeid i høyden for både store og små bedrifter. Enten dere er i oppstartsfasen, eller har holdt på i bransjen lenge, har vi lyst til å hjelpe dere med å få regelverk og rutiner implementert!

Norges fremste kompetansemiljø

Hver dag hjelper vi i AAK Safety våre høythengende kunder mot en sikker arbeidshverdag. Å være gode på dette, krever  blant annet inngående kunnskap om, og god forståelse for, gjeldende regelverk. Med en visjon om å være Norges fremste kompetansemiljø innen sikkert arbeid i høyden, satser vi kontinuerlig på å være oppdatert på det siste innen både utstyr, metoder, lover og regler.

Kan vi hjelpe dere?

Denne kunnskapen ønsker vi at flere skal dra nytte av og derfor satser vi nå enda sterkere på rådgivning. Vi dykker gjerne ned i det materialet som finnes i deres bedrift, stort eller lite, klare for å komme med konkrete anbefalinger for hvordan dere skal oppfylle alle krav som stilles til bedrifter som driver med høydearbeid. Selvsagt kan vi hjelpe dere å bygge opp interne rutiner fra bunnen av også. Sikkert arbeid i høyden er noe vi brenner for, og er gode på.

Flere trinn

Ved å velge rådgivning hos oss, står dere selv fritt til å velge omfang. Vi kan avslutte arbeidet når våre faglig begrunnede anbefalinger er overlevert, eller vi kan ta dere helt i mål ved å velge riktig utstyr, implementere rutiner for utstyret, foreta opplæring og så videre.

Sats på sikkerhet – ta kontakt!

https://aaksafety.no/kontakt-oss/