Om oss

AAK Safety leverer personlig verneutstyr og faste systemer fra ledende og innovative produsenter, som ivaretar sikkerheten ved arbeid i høyden. Vi vektlegger sikkerhet, effektivitet og brukervennlighet for våre kunder. Våre medarbeidere har inngående erfaring og vet å anbefale riktig utstyr til riktig utfordring.

Historien

Vi benytter oss av de fremste utstyrsprodusentene og arbeider tett med disse i videreutvikling av produktene. Spesielt viktig for oss er det å levere anvendelig utstyr som enkelt kan tas i bruk og samtidig sikrer våre kunder den trygghet de har krav på i sitt daglige arbeid. Vi tilbyr også fallsikringsløsninger for permanent installasjon på alle typer konstruksjoner.

Vi velger utstyr basert på egne spesialisters erfaring og våre kunders ønsker og behov. I tillegg vektlegges også den kunnskap vi har opparbeidet gjennom mange års arbeid i europeisk standardisering (CEN) og med ledende utstyrsprodusenter.

Kompetansemiljø

AAK Safetys kompetansesenter representerer Skandinavias fremste kompetansemiljø for arbeid i høyden. Vi er markedets ledende leverandør av kurs og rådgiving innen fallsikring, redning og tilkomstteknikk. Våre instruktører har bred erfaring fra arbeid både i industrien og fra offshore.

AAK Safety har sine kurssentre i Åndalsnes, Bergen og Vestfold. Vi vektlegger realistiske konstruksjoner med mulighet for å simulere kursdeltakernes arbeidshverdag. Dersom det er mest hensiktsmessig for læringsutbyttet, så arrangerer vi også kurs ute hos kunde. Dette forutsetter gode og trygge opplæringsfasiliteter.

AAK Safety har gjennom en årrekke satset aktivt på formidling av holdninger for sikkert arbeid i høyden. Tilbakemeldingene fra våre kurs er at instruktørene har en meget god evne til å formidle trygghet og gode holdninger, som etter vår mening er en forutsetning for å formidle kunnskap som kan brukes videre.

AAK Safety inngår i det konsernet Bergman & Beving – og utgjør sammen med det svenske selskapet Cresto den ledende gruppe for fallsikringsutstyr i Norden.