Lett og komfortabel hjelm med lang levetid

16.02.2023

Cresto Crown Elektro er en slitesterk hjelm med enkle justeringer og mye tilbehør.

Cresto Crown Elektro-hjelmen er en slitasjesterk hjelm med enkle justeringer og mye tilbehør.

Hjelmen er utviklet i tett samarbeid mellom Cresto, AAK Safety AS og Zekler. Det var viktig for oss å utvikle en hjelm som sitter og beskytter godt, samtidig som den er lett og har lang levetid. Vi er svært fornøyde med resultatet.

Hjelm for arbeid i høyden

Hjelmen er utviklet i tett samarbeid med kunder av Cresto, AAK Safety AS og Zekler. Det var viktig for oss å utvikle en hjelm som sitter og beskytter godt, samtidig som den er lett og har lang levetid. Vi er svært fornøyde med resultatet.

Den nye hjelmen er komfortabel, sikker og slitasjesterk. Alle deler kan skiftes ut ved behov. Det betyr at du kan ha hjelmen i 10 år før du må bytte den ut, forteller markedssjef i AAK Safety Gunnar Myhre.

Stort utvalg ekstrautstyr

Du kan velge mellom mange farger, i tillegg til mye ekstrautstyr i en komplett og stor utstyrspakke. Det er hurtigfester for alt utstyr som gjør det lett å klikke av og på. Velg mellom visirbeskyttelse, øyevisir, ansiktsvisir, nakkebeskyttelse, reflekser, lyktfester, hørselvern, svettebånd og ulike paddings for å nevne noe av ekstrautstyret vi har tilgjengelig.

Cresto Crown Elektro er godkjent etter EN 397 og EN 50365.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om hjelmer eller annet utstyr.