Kurskalender

Finn kurset som passer for deg

Beskrivelser av våre standardkurs.

Her kan du lese mer om innholdet i våre standardkurs. Ta kontakt om du er i tvil om hvilket kurs som er egnet for deg. Dersom du har behov eller ønsker om kurs på andre datoer enn oppsatt, kontakt oss så ser vi hva vi kan få til.

Spesialtilpassede fallredningskurs og fallsikringskurs

Kontakt oss gjerne dersom du har behov som ikke passer med oppsatt tid og sted i vår kurskalender. En viktig del av vår kursvirksomhet er å skreddersy fallsikringskurs og fallredningskurs til kunder med spesielle utfordringer og behov, og våre fagansvarlige har bred erfaring i å utforme spesialtilpassede fagplaner.

Send en e-post til kurs@aaksafety.no dersom du har spørsmål rundt spesialtilpassede kurs.

Kurssentre i hele Norge

AAK Safety har de beste fasiliteter for å holde fallsikringskurs, fallredningskurs, GWO-kurs og kurs i tilkomstteknikk og arbeid i tau. Vi har egne kursrigger på følgende lokasjoner:

Med realistiske konstruksjoner kan deltakerne simulere egne arbeidsoppgaver. Vår kurshall i Bergen er Nordens største kursrigg.

AAK Safetys kurskalender tilbyr fallsikringskurs, fallredningskurs, GWO-kurs, kurs i tilkomstteknikk og arbeid i tau. Ta en titt i kurskalenderen under for å se hvilke standardkurs vi tilbyr ved våre kurssentre i Bergen, Vestfold og Åndalsnes.