Arbeid i Tau A-1

Kurset holdes Åndalsnes den 16. november 2019 og starter klokken 08:30 og avsluttes den 22. november 2019 klokken 16:00.

Kategori: Arbeid i tau
Kurskode: 4619 - 8
Antall plasser: 8

Arbeid i tau klasse A er ment for de som skal jobbe i olje- og gassindustrien og for alle som har behov for å anvende avanserte teknikker eller arbeide i komplekse omgivelser. Dette kurset er det grunnleggende i denne klassen og kvalifiserer for å arbeide som nivå 1 operatør i lag ledet av en godkjent sikringsleder klasse A.Kurset består av en grunnleggende del som er identisk med grunnopplæringen i klasse B, samt en påbygningsmodul for klasse A. Fallsikringsdagen kan utelates dersom deltageren kan dokumentere å ha gjennomgått opplæring med tilsvarende fagplan og varighet, men det anbefales at alle deltar også på denne dagen.Kurset ledes av kursleder godkjent iht. NS-9600. Eksaminering ledes av eksaminator fra Soft Sertifisering.Opptakskrav:

  • Alder: min. 18 år
  • Helseattest ikke eldre enn 2 år.

Opplæringen fra AAK Safety inkluderer
• Kursdokumentasjon på norsk eller engelsk
• Bruk av nødvendig kursutstyr
• En kursleder pr. 4 deltagere
• Lunsj alle dager

Innhold:

Fallsikring: 1 dag / 7,5 timer

Grunnopplæring: 3 dager / 22,5 timer

A-1 del: 2 dager / 15 timer

Eksaminering: 1 dag / 7,5 timer

Totalt: 7 dager / 52,5 timer

Avbestilling

Det faktureres full kursavgift ved avbestilling av kurs eller kursplasser senere enn 7 dager før kursstart, inklusive helg og helligdager.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!