Vi inviterer til fagdag i Bergen

AAK Safety sine fagdager er populære blant våre kunder. Fagdagen gir faglig påfyll, nyheter innen produkter, tjenester og løsninger, samt en god arena for å treffe andre som jobber i høyden. Fagdagen vår i Bergen nærmer seg med stormskritt og byr på et spennende program. Fagdagen er naturligvis gratis!

Mandag 15 mai inviterer vi til fagdag i AAK Safety sine lokaler i Bergen. Adresse er Gravdalsveien 245, 5165 Laksevåg.

Påmelding nederst på denne siden


Program for dagen

09.15
Velkomst og praktisk info
09.30
Det hender ikke oss….
Erfaringer fra ekstreme forhold i Himalaya – og her hjemme.
Jon Gandal foredragsholder, forfatter og rådgiver Gangdal kommunikasjon.

10.30
Presentasjon av nye produkter
11.30
Lunsj
12.30
Lys og batteriteknologi
Erik Angvik – Bertel O. Steen Defence & Security AS
13.30
Test av produkter og utstyr, diskusjoner og erfaringsutvekslinger.


Foredrag med Jon Gandal

 DET HENDER IKKE OSS …
Erfaringer fra ekstreme forhold i Himalaya – og her hjemme

Jon Gangdal (f. 1954) har ledet og deltatt på et stort antall klatreekspedisjoner til Himalaya siden 1980-tallet, hvorav fire til Mount Everest og fire til andre fjell over 8000 meter. Det har gitt ham solid erfaring i risikohåndtering, samhandling og ledelse under ekstreme forhold. Som rådgiver bistår han private og offentlige virksomheter med det. I tillegg har han skrevet mange dokumentarbøker om mennesker som på forskjellig vis er havnet ved livets yttergrense gjennom mishandling, maktmisbruk, militære operasjoner og lyssky millionaffærer. Les mer på www.gangdal.com.


Lys og batteriteknologi med Bertel O. Steen Defence & Security AS

Mange av våre kunder benytter hodelykter og stavlykter i sin arbeidshverdag. Utviklingen innenfor dette feltet er også stort. Vi får besøk av Erik Angvik som er ekspert på området. Erik jobber i Bertel O. Steen Defence & Security, han kommer og snakker om lykte og batteriteknologi.


Produktnyheter

Vi vet at det å se, ta og føle på produktnyheter er populært. Vi vil selvfølgelig vise frem en rekke nye produkter fra flere produsenter på fagdagen.


Meld deg på i skjemaet under. Eller direkte til vår kunderådgiver Arne Karlsen på e-post arne@aaksafety.no Har du spørsmål. Kontakt Arne Karlsen på tlf 957 84 280.