AAK Smartline

En revolusjonerende redningsline som er så liten at den alltid kan bæres på sele, eller med på reise. Muliggjør sikker og effektiv nedfiring for en person til et lavere nivå.

Smartline er en komplett redningsline for redning eller evakuering fra høyder på inntil 25 meter. Redningslinen er så liten at den kan bæres på selen hele tiden, eller medbringes på reise, samtidig som den er enkel og sikker i bruk.

Redningslinen kan brukes til å fire seg selv ned, eller til nedfiring av en annen skadet person. I tillegg kan den brukes i kombinasjon med en redningssele eller -løkke til evakuering fra høye konstruksjoner/bygninger.

Smartline leveres i flere lengder på 15 og 25 meter ferdig pakket i en forseglet veske. Vesken veier bare 560 g (15 m) og inneholder kevlar tau, taubremse, slynge for forankring, to karabiner, kniv og brukerveiledning. Utstyret er merket med unike nummer.

I utviklingen av Smartline er det lagt stor vekt på å få utstyret så lite som mulig, og den er derfor beregnet for engangs bruk.

AAK Smartline finnes i flere lengder for personell som arbeid i ulike høyder:

  • 15 meter
  • 25 meter
  • For lenger lengder se produktet Smartline X

Finn mer informasjon i vår produktkatalog.

AAK Safety Smartline er en revolusjonerende redningsline som er så liten at den alltid kan bæres på sele, eller med på reise. Muliggjør sikker og effektiv nedfiring for en person til et lavere nivå.