Er du klar for mørketiden?

Mørketiden er definitivt i anmarsj og med det dukker det opp utfordringer knyttet til sikt og lysforhold. Godt med lys er viktig, og hos AAK Safety får du det ypperste som finnes på markedet!
Vi forhandler lykter av Nitecore, Lupine og Petzl og kan skaffe det meste av det som finnes på markedet.

Våre kunders behov er varierte, fra helt enkle hodelykter til high-end stavlykter. Her er noen av lyktene som er populære blant våre kunder for tiden:

LUPINE STAVLYKT BETTY TL2 PRO 

Betty TL2 er en high-end lykt, blant de råeste lyktene på markedet. 5000 lumen, justerbare lysnivå etter behov, festemuligheter for tripod, veggfeste med mer. Denne lyser noe helt ekstremt og flere kunder har lagt sin elsk på denne, da den gir brukeren særdeles gode lysforhold uansett!
Les mer


PETZL PIXA 3 ATEX

Pixa 3 hodelykten fra Petzl er en populær hodelykt med en rekke smarte funksjoner. Flere lysfunksjoner etter behov, nødmodus som sparer batterier og sørger for at du har lys i 10 timer ekstra, enkel betjening selv med hansker, justerbar lysvinkel og selvfølgelig kompatibel med Petzl sine hjelmer.
Les mer


NITECORE HC60

HC60 er en meget bra LED hodelykt som gir ett kraftig og klart lys med tanke på sin størrelse. Totalt lysmengde på 1000 lumen, kastelengde på 117 meter, en rekke lysnivåer og oppladbart batteri. Dette har blitt en populær lykt som gir mye lys for pengene.
Les mer


Du kan se resten av lyktene i vår nettbutikk. Ta gjerne kontakt med oss sentralt eller en av våre kunderådgivere for mer informasjon.