Åndalsnes

Hovedkontoret til AAK Safety ligger på Åndalsnes i Rauma kommune 55 km fra Molde og 110 km fra Ålesund. Byen ligger nederst i Romsdalen, ved utløpet av elva Rauma i Romsdalsfjorden.

Byen er omkranset av høye fjell på opptil 1800 m, med Trolltindene, Vengetindene og Romsdalshorn som de mest markante. Åndalsnes har betydelig turisttrafikk og har cruisehavn med rundt 30 anløp årlig. Stedet er et senter for fjellsport i Norge. I juli hvert år arrangeres Norsk Fjellfestival. Samt flere musikkfestivaler blant annet Trollblues og RaumaRock.

Reise dit

Kommer du langveis fra så er nærmeste flyplass i Molde. Fra Molde til Åndalsnes er det 1 times tur med bil eller buss inn til Åndalsnes. Du kan også fly til Ålesund lufthavn, Vigra. Fra Ålesund til Åndalsnes er det ca halvannen time med bil eller buss til Åndalsnes. Oppdaterte bussruter finner du på Fram MR sine sider her
Du kan også komme til oss med tog da Åndalsnes er endestasjon på Raumabanen. Raumabanen er kjent som en av Norges vakreste og villeste jernbanestrekninger. Raumabanen tar deg gjennom den naturskjønne Romsdalen til berømte naturattraksjoner som Trollveggen og Kylling bru. Sjekk ruter hos NSB

Overnatting

AAK Safety har avtale med Grand Hotel Bellevue på Åndalsnes, for å benytte deg av vår avtale så gir du oss beskjed på e-post. Hotellet ligger i sentrum av Åndalsnes ca 1 km fra AAK Safety sine lokaler på Øran vest og kun en kort spasertur til Tindesenteret og sentrum av Åndalsnes. Et annet alternativ er Hotel AAK ligger 4 km fra Åndalsnes oppover i Romsdalen rett under Romsdalseggen. Et lite hotell med historie tilbake til 1800-tallet – til tiden da fjelltopper ennå var ubesteget. Hotellet i seg selv var en attraksjon for fjellsportspionerene.

Ting å finne på

Flere av våre kurs går over flere dager og da kan det være greit å finne på noe om ettermiddagen og kvelden. En del arrangementer finner du oversikt på her. Andre steder som er verdt å oppleve når man er på besøk hos oss er Norsk Tindesenter, fjellturer både sommer og vinter, Trollstigen og Trollveggen er kjente attraksjoner som man bør få med seg. Om du heller ønsker å handle eller slappe av på kafe så er det mange muligheter til dette også. En fin oversikt ligger også her.

Bilder fra vår kursrigg på Åndalsnes

Kart